Over ons

Easy2Rent is Europa’s belangrijkste verhuurder van IT- en AV-producten.  Ons portfolio is heel ruim en omvat naast verhuur van professionele IT & AV ook een scala aan diensten gericht op het optimale gebruik van deze apparatuur.

Onze verhuurservice gaat immers veel verder dan louter verhuren: wij bieden al meer dan 35 jaar een groot assortiment, een perfecte service, een snelle levering én de opvolging door een uiterst behulpzaam en professioneel team tijdens het ganse verhuurtraject.

Onze filosofie

Iedere IT- en AV-oplossing vraagt om een andere benadering.  Daar zijn wij ons al jaren van bewust. Easy2Rent is dan ook zo ingericht dat wij met onze mensen, producten en diensten iedere klant optimaal kunnen bedienen.

Ons onderscheidend vermogen is terug te vinden in de verhuurprocessen. Wij laten ons graag verrassen door uw vraag maar zijn natuurlijk wel altijd goed voorbereid.  En dat is makkelijk, zowel voor u als voor ons.

Bij Easy2Rent weten we waar het om draait. Service en kwaliteit zijn de vertrouwde waarden. Wij zorgen ervoor met onze mensen en producten, dat het een klant aan niets ontbreekt. No nonsense, goed, snel en bijzonder comfortabel geregeld.

Easy2Rent IT & AV Rental Solutions, voor het comfort.

Onze producten

Ons productassortiment bevat enkel hoogwaardige A-merken. Wij werken bovendien met de professionele lijnen van bekende fabrikanten, juist omdat die veel (meer) mogelijkheden  en een hoge gebruiksvriendelijkheid bieden.

Wij leveren onder andere:

Easy2Rent is één van de weinige verhuurorganisaties in de Benelux die partner zijn van Microsoft en daarmee de licenties hebben om Microsoft software te installeren. Hierdoor kunnen we ook besturingssystemen en andere (software)producten van Microsoft op tijdelijke basis beschikbaar stellen.

Onze mensen

Easy2Rent werkt met gedreven en professionele mensen die allen gaan voor het maximaal haalbare serviceniveau. Naast passie voor ons vak en een enorme hoeveelheid IT- en AV-kennis, stellen we alles in het werk om u over de ganse lijn te ontzorgen. Voeg daar een open karakter, jarenlange ervaring, een persoonlijke manier van communiceren en een flinke dosis humor aan toe en u weet precies wat u aan ons heeft.

Onze historiek

2016 | Easy2Rent - IT & AV Rental Solutions

Easy2Rent neemt afscheid van de naam Livingston en gaat verder als Easy2Rent - IT & AV Rental Solutions. Vandaag de dag richt het bedrijf zich nog steeds op de verhuur van IT- en AV-producten. Hierbij wordt ingespeeld op de nieuwste trends en technologieën. Easy2Rent onderscheidt zich in de markt door haar hoog serviceniveau en het grote comfort dat zij haar klanten biedt.

2011 | Easy2Rent Livingston

Livingston Benelux gaat zelfstandig verder onder de naam Easy2Rent Livingston met vestigingen in Veenendaal en Kontich (België).

2000 | Livingston

Het hoofdkantoor in Londen besloot de naam Hamilton weg te laten en verder te gaan onder de internationaal bekende naam Livingston. Het verhuurassortiment bleef hetzelfde.

1996 | Livingston - Hamilton

Livingston fuseert met de vestigingen van Hamilton (België en Nederland). Zo werd de verhuur van computer- en meetapparatuur gecombineerd. Hamilton was namelijk al vóór 1996 actief op de Belgisch-Nederlandse markt en het bedrijf heeft vele ontwikkelingen op het gebied van IT meegemaakt.

1985 | Brammer Group

Livingston wordt onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf Brammer Group.

De jaren 70 | Uitbreiding in Europa

Livingston groeit verder en krijgt verschillende vestigingen in Europa. Ook worden computersystemen geïntegreerd in het productassortiment.

De jaren 50 & 60 | De oorsprong

In de jaren vijftig, in Engeland, start Livingston als groothandel in meetapparatuur van een Amerikaanse fabrikant, met name gericht op het gebied van defensie- en communicatiesystemen. Het concept was succesvol en ook in de jaren 60 zette Livingston deze koers voort.