Onze Werkwijze

Step 1

Stap 1: Offerte & advies

Elke IT en AV-oplossing vraagt om een andere benadering. Easy2Rent is daarom zo ingericht dat wij met onze mensen, producten en diensten iedere klant optimaal kunnen bedienen, ook u! We zijn er voor uw comfort en laten ons graag verrassen door uw vraag. Door het zorgvuldig in kaart brengen van uw behoefte, stemmen we ons aanbod hierop precies af. Onze specialisten denken graag met u mee, met een eerlijk en gedegen advies. Hoe wij dat kunnen? Easy2Rent is niet verbonden aan leveranciers of andere partijen. Verwacht u aan een advies dat puur gebaseerd is op onze eigen en onafhankelijke ervaring! Een offerte aanvragen, doet u via onze website, per mail of telefonisch. Onze account managers nemen altijd nog telefonisch contact met u op om de aanvraag door te nemen. Tijdens kantooruren heeft u binnen vier uur een voorstel op maat in uw mailbox! Altijd een oplossing op maat. Dat is makkelijk. Voor u én voor ons.
Step 2

Stap 2: Werkvoorbereiding

Met name het werk aan de achterzijde van het proces is bij ons een essentieel onderdeel om goed te kunnen presteren. Orders worden door ons gekwalificeerd personeel zorgvuldig verzameld, getest, klaargemaakt en ingepakt. Uiteraard worden onze producten opgeleverd met de bijhorende software in de taal van uw keuze en aangevuld met de juiste randapparatuur. Features en content zoals video’s, presentaties, app's of andere bestanden worden in overeenstemming met de klant opgeladen en gecontroleerd zodat u hier geen omkijken meer naar heeft en het product letterlijk Plug-and-Play wordt opgeleverd. Easy2Rent investeert continu in de allernieuwste technologieën en biedt flexibele mogelijkheden die aansluiten bij de eisen van een voortdurend veranderende markt. Deze constante vernieuwing uit zich zowel in het introduceren van nieuwe diensten als producten. Ga voor onze service, van A tot Z.
Step 3

Stap 3: Levering, installatie & support

Huren is flexibel en bij ons al mogelijk per dag. Maar het kan ook per week, maand of voor hoe lang u de producten nodig heeft. Wij kunnen leveren op elke gewenste locatie in Europa en op ieder gewenst moment, ook ’s avonds en in het weekend. Deze service wordt uitgevoerd door onze logistieke en technische medewerkers. Hierin gaan wij veel verder dan het louter afleveren van de bestelde verhuurproducten. Onze specialisten staan in voor professionele montage, installatie en configuratie. Alles wordt uitvoerig getest en eventueel aangesloten op uw netwerk. De eindgebruiker krijgt tenslotte een uitleg over het gehuurde materiaal. Daarna bieden we standaard telefonische support op alle gehuurde producten, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Indien nodig kan u opteren voor een uitgebreide dekking en een van onze professionals inhuren op locatie. Goed, snel en uitermate comfortabel geregeld.
Step 4

Stap 4: Demontage & retour

Makkelijkheidshalve verzorgen wij ook de deïnstallatie van de verhuurproducten. Direct na afloop van het event, de beurs of het congres wordt de apparatuur door onze eigen mensen afgebouwd zodat u na een lange beursdag zelf naar huis kunt en zich niets hoeft aan te trekken van de demontage. Vanzelfsprekend wordt vertrouwelijke data (niet eerder dan na onderling overleg) vakkundig verwijderd. Easy2Rent werkt met een eigen logistieke dienst. Hierdoor kunnen wij snel leveren, zijn wij flexibel en weet u waar u aan toe bent. Huren was nog nooit zo makkelijk!